Τερίμ: «Πρέπει να ντρέπεται ο διαιτητής να δίνει μόνο 4 λεπτά καθυστερήσεις» (vid)

Newsroom
Ο Φατίχ Τερίμ

bet365

Στην διαιτησία του Δανού Μίκελ Ρέντερ, στάθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ λέγοντας πως δεν γίνεται στο ματς με τον ΠΑΟΚ να κρατάει μόνο 4 λεπτά των καθυστερήσεων.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΠΑΟΚ και ηττήθηκε με 3-2 στην Λεωφόρο. Μετά το τέλος του ντέρμπι, ο Φατίχ Τερίμ στάθηκε στην διαιτησία του Μίκελ Ρέντερ αναφέροντας πως δεν γίνεται ο Δανός να κρατάει μόνο 4 λεπτά καθυστερήσεων.

Αρχικά μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV για το που κρίθηκε το ντέρμπι επισήμανε: «Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Συνήθως δεν λέω κάτι για τους διαιτητές, αλλά σε αυτό το πρωτάθλημα δεν έρχονται ξένοι με ποιότητα. Πρέπει να ντρέπεσαι να δίνεις μόνος 4 λεπτά καθυστερήσεις. Δεν λέω για πέναλτι ή κόκκινες, αλλά δεν γίνεται να δίνεις μόνο 4 λεπτά.

Δεν προσπαθώ να βρω μια δικαιολογία που χάσαμε σήμερα. Κάναμε ένα λάθος και δεχθήκαμε ένα γκολ, αλλά αν είναι να έρχονται τέτοιοι διαιτητές να μην έρχονται καθόλου».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα