Αλμέιδα: «Η νίκη με κάνει χαρούμενο για τον πρόεδρο και τους φιλάθλους» (vid)

Ο Αλμέιδα μετά το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν πανευτυχής για το 1-0 της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό αφιερώνοντας αυτό το... τρίποντο στον πρόεδρο του συλλόγου αλλά και στον κόσμο.

Ο Ματίας Αλμέιδα μετά το 1-0 στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV επισήμανε: «Καλησπέρα σας. Η νίκη με κάνει χαρούμενο και για τους παίκτες αλλά και για τον πρόεδρο και τους φιλάθλους. Ήταν ένα παιχνίδι ισοδύναμο. Όπως παίχτηκε το παιχνίδι σήμερα με σπουδαίες ομάδες ανεβάζει το επίπεδο του πρωταθλήματος.

Το ποδόσφαιρο όπως λέω αν το ερμηνεύσουμε σωστά ξέρουμε πως οι αλλαγές παίζουν σημαντικό ρόλο στον δικό μου τρόπο παιχνιδιού. Είχα πολλές αλλαγές και δεν ήξερα ποιον να βάλω. Είναι μία ομαδική δουλειά όπως και πέρσι.

Ο Στάνκοβιτς τραυματίστηκε χθες αλλά ο Αθανασιάδης ήταν έτοιμος. Ποιος δεν κάνει λάθη, σήμερα το προηγούμενο λάθος του το πήρε πίσω. Ξέρει πως έχει την εμπιστοσύνη μου. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και θα συνεχίσουμε με σπουδαία παιχνίδια».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα