Αθανασιάδης: «Αφιερώνω το βραβείο στον γιο μου τον Ιωακείμ, γιατί αν δεν ήταν αυτός θα τα είχα παρατήσει»

Αθανασιάδης: «Αφιερώνω το βραβείο στον γιο μου τον Ιωακείμ, γιατί αν δεν ήταν αυτός θα τα είχα παρατήσει»

Newsroom
athanasiadios_intime

bet365

Ο Γιώργος Αθανασιάδης αναδείχθηκε MVP του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και ο Ελληνας πορτιέρε στάθηκε στην πολύτιμη βοήθεια που του έχει προσφέρει ο γιος του.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στην αποψινή (31/3) της νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν ο Γιώργος Αθανασιάδης, καθώς ο Ελληνας πορτιέρε προχώρησε σε αρκετές κομβικές επεμβάσεις κατά τη διάρκεια του ντέρμπι. Μετά το φινάλε του παρέλαβε το βραβείο του MVP και εκεί το αφιέρωσε στον γιο του, ενώ παράλληλα στάθηκε στο «εμείς» που υπάρχει στην Ενωση. «Είναι μεγάλη νίκη για την ομάδα, όχι για μένα. Ο,τι ήταν να κάνω το έκανα για να βοηθήσω να πάρουμε τη νίκη. Εκανα κάποια λάθη στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν κρύβομαι. Ολοι οι παίκτες κάνουν λάθη. Ηθελα να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου για τη νίκη. Δεν χρειάζεται να δώσω απαντήσεις, πέρσι και πρόπερσι η χρονιά μου ήταν καλή. Εκανα κάποια λάθη, το θέμα είναι πως ξανασηκώθηκα και βοήθησα την ομάδα», σχολίασε αρχικά.

Μετά στάθηκε στην παρουσία του Ματίας Αλμέιδα στον «κιτρινόμαυρο« πάγκο όπου και τόνισε πως «βοηθά όλους τους παίκτες γιατί όλοι κάνουν λάθη».

Στη συνέχεια σχολίασε ότι «είναι πολύ σημαντική νίκη, αλλά πρέπει να κρατάμε χαμηλά το κεφάλι γιατί υπάρχουν ακόμη οκτώ σημαντικά παιχνίδια. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας, στα καλά και τα άσχημα, εφόσον είναι εκείνοι χαρούμενοι, είμαι κι εγώ».

Κλείνοντας είπε πως «αφιερώνω το βραβείο στον γιο μου, τον Ιωακείμ, γιατί αν δεν ήταν αυτός θα τα είχα παρατήσει».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα