ΠΑΟΚ: Η ιδιαίτερη σχέση του Μπράντον Τόμας με τον Παναθηναϊκό (vids)

Ο Μπράντον Τόμας πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στη Λεωφόρο

bet365

Ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΟΚ έφτασε τα τέσσερα γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό, εκ των οποίων τα τρία τα έχει πετύχει σε ντέρμπι που έγιναν στη Λεωφόρο.

O Μπράντον Τόμας έχει μια… ιδιαίτερη σχέση με τον Παναθηναϊκό κάτι που φρόντισε να το επιβεβαιώσει με την απόδοσή του το απόγευμα της Κυριακής (31/3) στο χορτάρι της Λεωφόρου.

Ο Ισπανός επιθετικός ήταν με διαφορά ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ, όχι μόνο γιατί ήταν μέσα στη φάση του 0-1, το οποίο του ανήκει κατά το ήμισυ με την εντυπωσιακή κούρσα που έκανε, όχι μόνο γιατί σκόραρε για το 1-2, όχι μόνο γιατί εξέθεσε την «πράσινη» άμυνα σε δύο φάσεις όπου άγγιξε το γκολ, αλλά γιατί ο «ξανθός σκύλος» ήταν παντού, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, καλύπτοντας χώρους και χαλώντας ουκ ολίγες κατοχές των γηπεδούχων.

Ολοκλήρωσε την αναμέτρηση της Λεωφόρου με 3 on target τελικές προσπάθειες ένα, δύο λάθη και 3 φάουλ. Μ’ άλλα λόγια ήταν παντού! Σε άμυνα και επίθεση. Με τον Ντραγκόφσκι να του στερεί σε δύο περιπτώσεις το γκολ στις σπουδαίες φάσεις που είχε ο ΠΑΟΚ.

Ο Μπράντον των 23 γκολ, 6 ασίστ σε 83 συνολικά εμφανίσεις με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, εκ των οποίων τα 11 γκολ την τρέχουσα σεζόν, έφτασε να μετράει τέσσερα γκολ εναντίον του Παναθηναϊκού εκ των οποίων τα τρία τα έχει πετύχει σε ντέρμπι που έγιναν στη Λεωφόρο.

 

Μάλιστα το γκολ που πέτυχε στο χθεσινό ματς ήταν ιστορικό, μιας και ήταν το υπ’ αριθμόν 3.300 του ΠΑΟΚ στην ιστορία του στην Α’ Εθνική

Η… ιδιαίτερη σχέση ξεκίνησε στον περσινό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όταν άνοιξε το σκορ στη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 στο γήπεδο της Τούμπας.

Ακολούθησαν τρία γκολ στη Λεωφόρο. Το πρώτο το πέτυχε στις 3 Μαΐου και στο 1-1 για τα play off, αποτέλεσμα που ψαλίδισε τις ελπίδες του Παναθηναϊκού για τον τίτλο.

Φέτος σκόραρε το πρώτο γκολ του «Δικεφάλου» στο 2-2 της κανονικής περιόδου, με έναν σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο με αυτό που σκόραρε και στο χθεσινό «διπλό» του ΠΑΟΚ

Στο ίδιο ματς που εκτός από γκολ είχε και ένα τρομερό σουτ στο δοκάρι της εστίας του Παναθηναϊκού.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα