Αθανασιάδης: «Ήθελα να βάλω κι εγώ το... λιθαράκι μου για να μείνουμε στην κορυφή» (vid)

Αθανασιάδης: «Ήθελα να βάλω κι εγώ το... λιθαράκι μου για να μείνουμε στην κορυφή» (vid)

Newsroom
Ο Γιώργος Αθανασιάδης της ΑΕΚ

bet365

Ο Γιώργος Αθανασιάδης αναδείχθηκε MVP στην χθεσινή νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που συνεισέφερε στην παραμονή της ομάδας του στην κορυφή.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ στην χθεσινή επικράτηση της «Ένωσης» με 1-0 επί του Ολυμπιακού στην OPAP Arena, ένα αποτέλεσμα που διατήρησε την ΑΕΚ στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, που επέστρεψε στην ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων» λόγω του προβλήματος του Στάνκοβιτς, έκανε εξαιρετική εμφάνιση και γι' αυτό πήρε και το βραβείο του MVP της αναμέτρησης.

Στις δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της βράβευσής του είπε:

«Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι, μια ωραία ατμόσφαιρα, ένα ντέρμπι. Αντέξαμε έως το τέλος, βάλαμε το γκολ και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Νιώθω χαρούμενος γιατί ήθελα να βοηθήσω την ομάδα, να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου, ώστε να μείνουμε στην κορυφή μέχρι το τέλος.

Όλα είναι δύσκολα παιχνίδια, το ξέρουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε ενωμένοι, όπως ήμασταν και σήμερα, και στα υπόλοιπα 8 παιχνίδια, για να καταφέρουμε να τα κερδίσουμε και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει»

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα