Άρης: Με 4-3-3 και τον Λορέν Μορόν στην κορυφή

Άρης: Με 4-3-3 και τον Λορέν Μορόν στην κορυφή

Ο Μορόν

bet365

Ο Άκης Μάντζιος επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις που τον ήθελαν να καταλήγει σε σχήμα με τρεις κεντρικούς μέσους στον αγώνα (19:00) με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Συγκριτικά με την (πειραματική) ενδεκάδα που ξεκίνησε στο παιχνίδι με τη Λαμία, ήταν βέβαιο ότι ο προπονητής του Άρη θα προχωρούσε σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό κι αυτό έκανε. Ο Μάρτιν Μοντόγια επιλέχθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ ο Λίντσεϊ Ροζ πήρε τη θέση του Φαμπιάνο και θα είναι ο παρτενέρ του Μπράμπετς στο δίδυμο τον στόπερ καθώς ο Μόζες Οντουμπάτζο παρέμεινε στο δεξί άκρο.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Άκης Μάντζιος επέλεξε την τριάδα των Ζουλ, Βερστράτε και Νταρίντα ενώ στην τριάδα της επίθεσης ο Κίκε Σαβέριο θα αγωνιστεί στην αριστερή πτέρυγα, ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά και ο Λορέν Μορόν στην κορυφή. Ο Χουλιάν Κουέστα θα υπερασπιστεί την εστία του Άρη στην 185η συμμετοχή του με τη φανέλα της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα