Παναθηναϊκός: Σαμέτ ο... εξολοθρευτής!

Παναθηναϊκός: Σαμέτ ο... εξολοθρευτής!

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν

bet365

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με την φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ και το Gazzetta με την βοήθεια του Wyscout φωτίζει την εκπληκτική εμφάνιση του Τούρκου στόπερ.

Ο Παναθηναϊκός με καρυδάτη ανατροπή πήρε το αθηναϊκό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι όπου όσοι το παρακολούθησαν, δεν θα ξεχάσουν ποτέ την... τρομοκρατική εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη απέναντι στους κεντρικούς αμυντικούς της Ένωσης.

Ο Έλληνας στράικερ ήταν ο απόλυτος mvp της νίκης του Τριφυλλιού, οι περισσότεροι παίκτες του Φατίχ Τερίμ στάθηκαν επάξια στο πλευρό του αλλά υπήρχε ακόμη ένας ποδοσφαιριστής των ''πρασίνων'' που η απόδοσή του κυμάνθηκε σε εκπληκτικά επίπεδα.

Ο λόγος για τον Σαμέτ Ακαϊντίν.

Ο Τούρκος στόπερ μετά το πολύ καλό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό, έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα απέναντι στον ''δικέφαλο''. Ο διεθνής άσος... εξαφάνισε τον Λιβάι Γκαρσία, είχε φανταστική αποτελεσματικότητα στις προσωπικές μονομαχίες, ήταν άριστος με την μπάλα στα πόδια και έδωσε λύσεις στις εναέριες μονομαχίες.

Ο Ακαϊντίν δικαίωσε στον απόλυτο βαθμό τον Τερίμ για την επιλογή του να τον ξεκινήσει, καθώς με την δύναμή, την επιθετικότητα στα μαρκαρίσματα και την σκληράδα του, έβγαλε... off ένα σημαντικό κομμάτι της ανάπτυξης της Ένωσης, καθώς δεν επέτρεψε στον Γκαρσία όταν υποδέχονταν την μπάλα με πλάτη, είτε να γυρίσει, είτε να ''σπάσει'' την μπάλα και να ξεδιπλώσει την μετάβαση της ομάδας του.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της επικράτησης του Ακαϊντίν πάνω στον Γκαρσία

φφφφ

Από κει και πέρα, ο υψηλόσωμος άσος σύμφωνα με τους αριθμούς από την κορυφαία πλατφόρμα ανάλυσης ποδοσφαίρου, Wyscout, πραγματοποίησε ένα από τα πιο ολοκληρωτικά παιχνίδια της καριέρας του, κυριαρχώντας στο κομμάτι ευθύνης του στον αγωνιστικό χώρο.

Τι έκανε;

  • Μέτρησε 20 επανακτήσεις κατοχής της μπάλας, τις τέσσερις στο μισό γήπεδο του αντιπάλου! 20 επανακτήσεις όταν ο μέσος όρος καριέρας του είναι στο 13!
  • Είχε 7 κοψίματα
  • Όσον αφορά τις προσωπικές αμυντικές μονομαχίες; 8/9 κερδισμένες, 89% αποτελεσματικότητα!

Ο Ακαϊντίν έβαλε το κοστούμι του... εξολοθρευτή στο χθεσινό ντέρμπι, δίνοντας την ευκαιρία και στα επόμενα παιχνίδια στον Αράο να παίξει στη φυσική του θέση στο κέντρο του γηπέδου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα