Ολυμπιακός: Οι παίκτες του που έχουν προσωνύμια σούπερ ηρώων και το παρατσούκλι του Εσε

Ολυμπιακός: Οι παίκτες του που έχουν προσωνύμια σούπερ ηρώων και το παρατσούκλι του Εσε

Οι Γιόβετιτς και Ποντένσε

bet365

Τρεις τον αριθμό παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού έχουν προσωνύμια σούπερ ηρώων ενώ ο Σαντιάγκο Εσε έχει ένα ενδιαφέρον background με το παρατσούκλι του, που το έχει από μικρός.

Έχει και ο Ολυμπιακός τους σούπερ ήρωές του και είναι τρεις τον αριθμό. Έχει μάλιστα δύο... Superman και έναν Spiderman! Κάτω από τα δοκάρια υπάρχει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Έχει το προσωνύμιο του Superman από την εποχή του νταμπλ με τον ΠΑΟΚ, κάτι που έμελλε να το διατηρήσει.

Ο έτερος Superman του Ολυμπιακού είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε. Ο ίδιος ο Ποντένσε μάλιστα όταν επέστρεψε στους Πειραιώτες στάθηκε σε αυτό το όνομα: «Γύρισα! Εδώ είναι το σπίτι μου! Μέσα μου πάντα το ήξερα κάποια στιγμή πως θα γυρίσω στην Ελλάδα και στο «ερυθρόλευκο» Λιμάνι μου. Ο Superman επέστρεψε στον Πειραιά! Ονειρεύομαι να πάμε τον Ολυμπιακό μας ακόμη πιο ψηλά. Ομάδα και κόσμος ένα σαν μια γροθιά. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»!

Ο Spiderman είναι ο Στέφαν Γιόβετιτς. Μάλιστα στην... παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό υπήρχε και ο απαραίτητος ιστός του. Με το σήμα κατατεθέν του πανηγυρισμού του (βγάζοντας ιστό σαν άλλος Spiderman), ο Μαυροβούνιος σε εκείνη την παρουσίαση τράβηξε την ερυθρόλευκη φανέλα, έβγαλε το πουκάμισο και έγινε... ερυθρόλευκος, στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο: «Να με αποκαλείτε Στέβαν Γιόβετιτς».

Για το τέλος υπάρχει και ο Εσε με το παρατσούκλι Copo. Γιατί όμως Copo; Ο ίδιος είχε μιλήσει για αυτό απαντώντας πώς «ήταν ένα παρατσούκλι που μου έδωσε η μητέρα μου από τότε που ήμουν πολύ μικρός λόγω ενός κινούμενου σχεδίου που υπήρχε πριν από πολλά χρόνια. Στην Ουρακάν με ξέρουν έτσι».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα