Παναθηναϊκός: Χωρίς Κώτσιρα και Γερεμέγεφ με Αρη

Κώτσιρας

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με τον Αρη στο Βικελίδης, με τον Τεριμ να μην υπολογίζει στον Κώτσιρα που ταλαιπωρείται από ίωση. Εκτός κι ο Γερεμέγεφ, επιστρέφει ο Παλάσιος.

Λόγω ίωσης, ο Γιάννης Κώτσιρας, δεν προπονήθηκε στην πρόβα τζενεράλε του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (7/4, 19.30).

Ετσι ο Φατίχ Τερίμ δεν τον υπολογίζει για το εν λόγω ματς όπως και τους Ούγκο, Σένκεφελντ και Ζέκα. Πάντως, στα πλάνα του Τερίμ επιστρέφει ο Παλάσιος που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ δεν θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη κι ο Γερεμέγεφ.

Όσον αφορά στο σημερινό πρόγραμμα, οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι, ενώ το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα