Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις για τους «πράσινους»

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις για τους «πράσινους»

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους «πράσινους»

bet365

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στο «Γ. Καλαφάτης» μετά το διήμερο που πήραν έπειτα από τη νίκη κόντρα στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Στο «Γ. Καλαφάτης» βρέθηκαν ξανά οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το διήμερο ρεπό που είχαν, ύστερα από την σημαντική επικράτηση των «πρασίνων» στο «Κλ. Βικελίδης» επί του Άρη με 2-0 και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με την Λαμία την Κυριακή (14/04-17:00) για την 5η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Superleague.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo, άσκηση κυκλοφορίας μπάλας και πρέσινγκ και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Κανονικά συμμετείχε ο Γιάννης Κώτσιρας, που είχε χάσει το παιχνίδι με τους «κίτρινους» ελέω ίωσης. Ατομικό έκανε ο Σένκεφελντ ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, ΠάλμερΜπράουν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα