Ολυμπιακός: 16 ώρες, 2.340 χλμ, 4 αποκρούσεις πέναλτι, 2 πιτσιρικάδες πορτιέρε και ισάριθμες μεγάλες προκρίσεις (vids)

Ολυμπιακός: 16 ώρες, 2.340 χλμ, 4 αποκρούσεις πέναλτι, 2 πιτσιρικάδες πορτιέρε και ισάριθμες μεγάλες προκρίσεις (vids)

Newsroom
termatofylakes_1.jpg

bet365

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης στην αρχή και ο Αντζελο Σίνα στη συνέχεια «υπέγραψαν» δύο ιστορικά ματς για τον Ολυμπιακό, που θα μνημονεύονται για πάντα στους «ερυθρόλευκους».

Ηταν περίπου 55 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της σημερινής (19/4) ημέρας όταν ολοκληρώθηκε το έπος του Ολυμπιακού στο «Σουκρού Σαράτσογλου», όπου και πανηγύρισε τη μεγάλη του πρόκριση για τα ημιτελικά του Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν τη Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι με επιμέρους σκορ 3-2, σε μία ψυχοφθόρα διαδικασία όπου έλαμψε το άστρο του γκολκίπερ Κωνσταντίνου Τζολάκη.

Πρόκειται για ένα παιδί μόλις 21 ετών που δεν... λύγισε σε μία «καυτή» έδρα και μπροστά στο πέταλο των φανατικών των γηπεδούχων «ψάρεψε» σωστά τρεις αντιπάλους του, υπογράφοντας έτσι μία ιστορική βραδιά για το club.

Περίπου 16 ώρες μετά και σε απόσταση 2.340 χιλιομέτρων από τον Βόσπορο και την Τουρκία, στη Νιόν της Ελβετίας, ένα άλλο τμήμα του συλλόγου ήρθε να προσθέσει ακόμη μία «χρυσή» σελίδα στα κιτάπια του.

Πιο συγκεκριμένα η Under 19 του που νίκησε τη Ναντ επίσης στη «ρώσικη ρουλέτα» (σ.σ. με 3-1 επιμέρους σκορ) και ήταν εκείνη που πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του Youth League.

Νέο... talk of the town για τον Ολυμπιακό ένας άλλος πορτιέρε και πιο συγκριμένα ο Αντζελο Σίνα, που προχώρησε σε μία αντίστοιχη επέμβαση και έτσι... υπέγραψε (και εκείνος) την επιτυχία των Πειραιωτών. Μόλις δύο χρόνια μικρότερος του Τζολάκη (γεννημένος το 2004) έβαλε και εκείνος το... λιθαράκι του για τα όσα ζουν εσχάτως στο λιμάνι.

Ετσι δύο πιτσιρικάδες τερματοφύλακες, «απόφοιτοι» ουσιαστικά των ακαδημιών του Ολυμπιακού (σ.σ. ο Τζολάκης εντάχθηκε εκεί το 2018) άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους σε μία ημέρα, την 19η Απριλίου του 2024, που θα μνημονεύεται σε χρόνια στον σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα