Κόντης: «Αδικήσαμε τον εαυτό μας, κρατάω το δεύτερο ημίχρονο»

Κόντης: «Αδικήσαμε τον εαυτό μας, κρατάω το δεύτερο ημίχρονο»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Για το πώς ήρθε η συγκεκριμένη ήττα αναφέρθηκε ο Χρήστος Κόντης μετά το παιχνίδι του Βόλου κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Βόλος επιστρέφει στη Θεσσαλία με άδεια... χέρια καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη και ο Χρήστος Κόντης μίλησε για το αποτέλεσμα αλλά και τη δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά:

«Σήμερα αδικήσαμε τον εαυτό μας, μπήκαμε πολύ νωθρά στο παιχνίδι, ενώ μπορούσαμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας δεν είχαμε κανένα θέμα με το πρέσινγκ του αντιπάλου, απλώς για μένα μας τράβηξε και ο αργός ρυθμός του αντιπάλου, δεχθήκαμε δύο παιδικά γκολ.

Είχαμε πρόβλημα όταν φτάναμε στο αντίπαλο μισό με πάρα πολύ λάθος πάσες που για μένα ήταν αδικαιολόγητες, στο β’ ημίχρονο, ήμασταν πολύ καλύτεροι, μπήκαμε στο παιχνίδι πραγματικά, διεκδικήσαμε, οι αλλαγές βοήθησαν πάρα πολύ, βάλαμε ένα γκολ ίσως λίγο αργά, αν το είχαμε βάλει πιο νωρίς ίσως το σκορ να ήταν διαφορετικό. Κρατάω το δεύτερο ημίχρονο και ελπίζω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα