Παναιτωλικός: «Μπράβο» στον κόσμο του και τον ρέφερι Τσιάρα

Newsroom
γδσ

bet365

Ο Παναιτωλικός ευχαρίστησε τους φίλους του που βρέθηκαν στην Τρίπολη και παράλληλα εξήρε και τον διαιτητή του αγώνα του με τον Αστέρα.

Μία σπουδαίας σημασίας βαθμολογική νίκη πήρε απόψε (20/4) ο Παναιτωλικός στην Τρίπολη, καθώς κέρδισε 2-0 τον Αστέρα.

Οι «κυανοκίτρινοι» είχαν τη συμπαράσταση εκατοντάδων φίλων τους που βρέθηκαν στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και μετά το ματς ευχαρίστησαν τον κόσμο τους για τη συμπαράσταση που τους παρείχαν.

Παράλληλα στάθηκαν και στην παρουσία του ρέφερι Τσιάρα, τον οποίο και εξήραν για τις αποφάσεις του.

Η ανακοίνωση

Υπό άλλες προϋποθέσεις θα ήταν αυτονόητα και δεν θα χρειάζονταν ειδική μνεία. Με τις τρέχουσες συνθήκες οφείλουμε να επανέλθουμε:

Πρώτον, να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους φιλάθλους του Παναιτωλικού για τη μαζική παρουσία τους στον σημερινό αγώνα στην Τρίπολη και την ώθηση που έδωσαν στην ομάδα να φτάσει στη νίκη. Συνεχίζουμε…

Δεύτερον, ο (νέος στην κατηγορία) διαιτητής Τσιάρας και όλη η διαιτητική ομάδα απέδειξαν ότι και η διαιτησία και το ποδόσφαιρο μπορεί να ελπίζει. Όσο και αν πολλοί το ποδοπατούν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα