Άρης: Το αντίο του Δεληζήση στην ομάδα μέσα από την παρακάμερα των «Κίτρινων» (vid)

Άρης: Το αντίο του Δεληζήση στην ομάδα μέσα από την παρακάμερα των «Κίτρινων» (vid)

Newsroom
ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ

bet365

Ο Γιώργος Δεληζήσης αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά του εντός έδρας αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ, αποχαιρετώντας έτσι την ενεργό δράση φορώντας το έμβλημα της αγαπημένης του ομάδας.

Η κάμερα της ΠΑΕ Άρης κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές του Γιώργου Δεληζήση με τη φανέλα του Άρη πριν «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Ο 36χρονος αμυντικός που θα κλείσει την καριέρα του στο τέλος της σεζόν πήρε τιμητικά κάποια λεπτά συμμετοχής στο εντός έδρας παιχνίδι των «Κίτρινων» με την ΑΕΚ, με την κάμερα των Θεσσαλονικιών να καταγράφουν την προθέρμανση και τη συμμετοχή του.

«Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για μένα, ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα του, δείχνει πως αναγνωρίζει την προσφορά μου. Τους αγαπάω. Ευχαριστώ τον πρόεδρο την επιθυμία να έρθω και να παίξω έστω και ένα λεπτό, ευχαριστώ στον προπονητή μου, τον Άκη Μάντζιο. Αυτά τα έξι χρόνια πέρασα πολλά σε αυτή την ομάδα σε δύσκολα χρόνια, ευχαριστώ τον Θεό για την δύναμη που μου έδωσε να παίξω αυτά τα χρόνια.

Αντέχω ακόμα να παίξω, όχι σε υψηλό επίπεδο. Αλλά θέλω τόσο πολύ να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη, οπότε δεν έχω άλλο κίνητρο για να παίξω, φεύγω… γεμάτος. Μακάρι να μπορέσω να αγωνιστώ ακόμα ένα λεπτό στα επόμενα παιχνίδια αλλά το τέλος της σεζόν με βρίσκει να σταματάω το ποδόσφαιρο», τόνισε σε δηλώσεις του.

Εδώ το σχετικό βίντεο:

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα