ΑΕΚ: Συνέχισε με ατομικό ο Μουκουντί

ΑΕΚ: Συνέχισε με ατομικό ο Μουκουντί

Newsroom
Ο Αρόλντ Μουκουντί της ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ μπαίνει από την Παρασκευή σε ρυθμούς ΠΑΟΚ για το ματς της Τούμπας, με τον Αρόλντ Μουκουντί να συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Πέμπτης.

Μία μέρα μετά τη μεγάλη εμφάνιση και τη νίκη στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού με 3-0, οι παίκτες της ΑΕΚ πήγαν στα Σπάτα για αποφόρτιση και από αύριο Παρασκευή θα μπουν σε ρυθμούς ΠΑΟΚ. Ένα επίσης πολύ σημαντικό ματς στην Τούμπα καθώς με νίκη την ερχόμενη Κυριακή οι κιτρινόμαυροι αγκαλιάζουν πλέον τον τίτλο.

Όσον αφορά τα προβλήματα, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, δεν προέκυψε κάτι καινούργιο με τον Αρόλντ Μουκουντί να παραμένει εκτός κανονικού προγράμματος.

Ο 26χρονος Καμερουνέζος στόπερ είχε αποκομίσει ένα πρόβλημα με κάποιες ενοχλήσεις που είχε νιώσει την περασμένη εβδομάδα και ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος ακολουθώντας και την Πέμπτη το ατομικό του πρόγραμμα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα