ΠΑΟΚ: Ψάχνοντας αντίδραση πριν από τη διακοπή

ΠΑΟΚ: Ψάχνοντας αντίδραση πριν από τη διακοπή

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ

bet365

Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν αντίδραση ενόψει του ντέρμπι των «Δικεφάλων» στο τερέν της Τούμπας το απόγευμα της Κυριακής (28/4-19:30) για την 8η αγωνιστική των play off της Stoiximan Super League.

O ΠΑΟΚ στραβοπάτησε στο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας αφήνοντας δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στην κούρσα για τον τίτλο του πρωταθλητή στην Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν, όπως αναφέρουν, αντίδραση στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των play off κόντρα στην ΑΕΚ.

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν. Η ισοπαλία στη Λαμία έχει φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε», σημειώνει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην ενημέρωσή της για την σημερινή εικόνα στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, όπου συγκεντρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και ξεκίνησαν τη μίνι προετοιμασία τους για το κυριακάτικο παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα κόντρα στη Λαμία, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στο τακτικό κομμάτι, ενώ διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Μοναδικός απόντας από τις προπονήσεις συνεχίζει να είναι ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, ο οποίος και σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα