Παναιτωλικός: Κατάμεστο το «κλουβί» για το κρίσιμο ματς με τον Ατρόμητο

Newsroom
Κατάμεστο το «κλουβί» για το κρίσιμο ματς του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο

bet365

Οι φίλοι του Παναιτωλικού εξαφάνισαν τα εισιτήρια για το αποψινό παιχνίδι και τα «καναρίνια» θα έχουν στο πλευρό τους τον 12ο παίκτη τους.

Ο Παναιτωλικός αναμένεται να έχει και... 12ο παίκτη στον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (20:00-Cosmote Sport 4) για την 6η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Superleague, αφού τα εισιτήρια για το παιχνίδι αυτό έκαναν «φτερά».

Οι φίλαθλοι των Αγρινιωτών μετά το βροντερό «παρών» που έδωσαν στα εκτός έδρας παιχνίδια με Κηφισιά και Αστέρα, αναμένεται γεμίσουν ασφυκτικά το «κλουβί» για να σπρώξουν την ομάδα στη νίκη και σ' ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Σημαντικό ρόλο σ' αυτό έπαιξε τόσο η επιβολή γενικής εισόδου με τιμή 5 ευρώ για το ματς αυτό, αλλά και το μπόνους προσέφερε η ΠΑΕ στους κατόχους διαρκείας, στους οποίους δόθηκε μία επιπλέον πρόσκληση στον καθένα.

Τα εισιτήρια βγήκαν σε κυκλοφορία μόλις την Πέμπτη (25/04) και απομένουν ελάχιστα για την θύρα 6 προκειμένου να γίνει επίσημο το sold out, τα οποία αναμένεται να πουληθούν μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνας. Το γήπεδο αναμένεται να έχει 4,5 χιλ. οπαδούς των «καναρινιών» εξαιτίας και των έργων που λαμβάνουν χώρα στην μικρή εξέδρα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα