ΑΕΚ: Θέμα στην «Daily Mail» η ένταση στην Τούμπα με τον Αλμέιδα

Newsroom
Ο Ματίας Αλμέιδα στην Τούμπα

bet365

Δημοσίευμα της «Daily Mail» αναφέρεται στην ένταση που ακολούθησε μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, με τον προπονητή της Ένωσης Ματίας Αλμέιδα.

Με τίτλο: «Αγώνας της κορυφαίας κατηγορίας ποδοσφαίρου στην Ελλάδα καταλήγει σε καυγά μετά από ένα καυτό ντέρμπι, με την αστυνομία να αναγκάζεται να επέμβει και τον προπονητή να αντιμετωπίζει μακροχρόνια απαγόρευση επειδή άρπαξε κάποιον από το λαιμό»*, η Daily Mail αναφέρεται σε όσα έγιναν στην Τούμπα, μετά την ολοκλήρηση του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής (28/04).

Το βρετανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για «ντροπιαστικό χάος στην Ελλάδα» μετά την ήττα της ΑΕΚ «σε ένα κρίσιμο ματς για την κούρσα του τίτλου της Super League και το αποτέλεσμα άναψε το φιτίλι σε έναν χαοτικό καυγά».

«Ο Αλμέιδα συνελήφθη από την κάμερα να εκτονώνει την οργή του καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, πριν εμπλακεί σε έναν καυγά καθώς ένα μικρό πλήθος ατόμων συγκεντρώθηκε γύρω από τον πάγκο. Ο 50χρονος εντοπίστηκε να σπρώχνει τον Σέρχιο Αραούχο, τον δικό του παίκτη και έναν αναπληρωματικό του και στη συνέχεια αντιμετώπισε πολλούς ανθρώπους, αναγκάζοντας την αστυνομία να παρέμβει», συνεχίζει το δημοσίευμα.

«Ο Τάισον του ΠΑΟΚ και αρκετοί προπονητές της ΑΕΚ προσπάθησαν να συγκρατήσουν τον Αλμέιδα, αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς εκείνος ξέφυγε και άρπαξε ένα άλλο άτομο από το λαιμό. Τελικά, σύρθηκε έξω από τη μάχη σώμα με σώμα και η έξαρση σταμάτησε», τονίζει κλείνοντας πως ο 50χρονος κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού έως τρεις αγωνιστικές.

*Φυσικά αυτό δεν ισχύει, καθώς ο Ματίας Αλμέιδα δεν κλήθηκε σε απολογία από το Πειθαρχικό Όργανο της διοργανώτριας Αρχής

**Πιθανότητα τιμωρίας θα υπάρξει μόνο σε παρέμβαση του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα