Παναθηναϊκός: Ατομικό οι Μπερνάρντ και Χουάνκαρ, αποφόρτιση για Ιωαννίδη, Μπακασέτα, Τσέριν

Παναθηναϊκός: Ατομικό οι Μπερνάρντ και Χουάνκαρ, αποφόρτιση για Ιωαννίδη, Μπακασέτα, Τσέριν

Ατομικό οι Μπερνάρντ και Χουάνκαρ, αποφόρτιση για Ιωαννίδη, Μπακασέτα, Τσέριν

bet365

Με αρκετές απουσίες διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, αφού έμειναν εκτός πέντε ποδοσφαιριστές, πέρα από τους γνωστούς απόντες.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν είχε στην διάθεσή του στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού επτά ποδοσφαιριστές. Ο Τούρκος τεχνικός είδε τους Χουάνκαρ και Μπερνάρντ να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα, αλλά και τους Μπακασέτα, Ιωαννίδη και Τσέριν να κάνουν αποφόρτιση. Το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ακολούθησε παιχνίδι.Υπενθυμίζουμε πως οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους μέχρι και το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης (02/05) και ύστερα θα διακόψουν για το Πάσχα.

Η επόμενη συγκέντρωσή τους θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα (07/05), οπότε και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (15/05-20:00), με τον Φατίχ Τερίμ να τους δίνει ουσιαστικά ένα τετραήμερο ρεπό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα