To video – απάντηση του ΠΑΟΚ για «επίθεση Αλμέιδα σε Γκαγκάτση»

Η στιγμή του επεισοδίου με Αλμέιδα στην Τούμπα

bet365

Σστη δημοσιότητα υπάρχει ένα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου της Τούμπας, όπου φαίνεται ο Ματίας Αλμέιδα να επιτίθεται αρχικά στον αντιπρόεδρο και CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας.

Το… τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι των δύο «Δικεφάλων» έχει πολλά επεισόδια, με δεδομένο το επεισόδιο που έλαβε χώρο στο φινάλε της αναμέτρησης στην Τούμπα με πρωταγωνιστή τον Ματίας Αλμέιδα.

Καταρχάς, υπάρχει ένα βίντεο το οποίο κυκλοφορεί και προφανώς καλύπτει τις ανάγκες της ΠΑΕ ΑΕΚ, ωστόσο ένα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου της Τούμπας αποδεικνύει ότι ο Ματίας Αλμέιδα τραβάει τον Μάκη Γκαγκάτση προκαλώντας την αντίδραση του αντιπροέδρου και CEO της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ο Αργεντινός προπονητής της ΑΕΚ να χαιρετάει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, στη συνέχεια ο Μάκης Γκαγκάτσης πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια, δίνει το χέρι στον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος αντδρά, κινείται εναντίον του και τον τραβάει προς το μέρος του, με την κατάληξη του επεισοδίου να είναι η επίθεση στον αστυνομικό του τμήματος Αθλητικής Βίας τον οποίο έπιασε από τον λαιμό και για το οποίο στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευθύς εξαρχής επιχείρησε να υποβιβάσει το συγκεκριμένο περιστατικό, παρότι δεν το προκάλεσε, αλλα δεν έμεινε «απαθής» στα συντονισμένα δημοσιεύματα που επιχειρούν να δείξουν κάτι διαφορετικό απ' αυτό που πραγματικά συνέβη μετά το τέλος του κυριακάτικου ντέρμπι στην Τούμπα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα