ΑΕΚ: Non stop δουλειά στα Σπάτα σε κυκλοφορία, πρέσινγκ, άμυνα και επίθεση (vid)

ΑΕΚ: Non stop δουλειά στα Σπάτα σε κυκλοφορία, πρέσινγκ, άμυνα και επίθεση (vid)

Πόνσε και Ελίασον στην προπόνηση της ΑΕΚ

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα με το επιτελείο του εκμεταλλεύονται άριστα το κομμάτι της διακοπής συνεχίζοντας τη δουλειά σε καθημερινή βάση σε όλα τα μέτωπα ενόψει των «τελικών» για τον τίτλο. Εκτός παρέμεινε ο Αρόλντ Μουκουντί.

Στην ΑΕΚ αυτό που προέχει είναι να παραμείνει η ομάδα συγκεντρωμένη και αποφασισμένη για τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν και να κατακτήσει τον τίτλο που εξαρτάται από την ίδια, με τη δουλειά να συνεχίζεται στα Σπάτα χωρίς σταματημό παρά τη διακοπή που υπάρχει αυτήν την περίοδο λόγω Πάσχα. Άλλωστε χρόνος για βελτίωση και περιορισμό των λαθών πάντα υπάρχει, ακόμα και τώρα που έχουμε μπει στην... τελική ευθεία της τελικής ευθείας.

Ο Ματίας Αλμέιδα και το τεχνικό του επιτελείο τη Μ. Τετάρτη δούλεψαν σε διάφορα κομμάτια κατά τη διάρκεια του προπονητικού προγράμματος και θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι και τη Μ. Παρασκευή πριν ακολουθήσει το τριήμερο ρεπό. Ο «Πελάδο» στο πρώτο μέρος της προπόνησης χώρισε τους παίκτες σε δύο γκρουπ και εστίασε στο κομμάτι της κυκλοφορίας και του πρέσινγκ. Ζητούσε άμεσες μεταβιβάσεις με μία ή δύο επαφές από την ομάδα που είχε την κατοχή και πίεση για ανάκτηση της μπάλας από την άλλη ομάδα.

Έπειτα ο Αλμέιδα ως την ολοκλήρωση του προγράμματος εστίασε σε μια σύνθεση άσκηση, η οποία αφορούσε τόσο την ανασταλτική λειτουργία όσο και την επιθετική ανάπτυξη. Με μπαλιά από τον άξονα προς τα άκρα, είτε αριστερά, είτε δεξιά και πραγματοποίηση επίθεσης δύο με έναν από τα πλάγια με γέμισμα μέσα στην περιοχή. Η άσκηση τελείωνε με στρώσιμο από τον ίδιο τον Αλμέιδα στον χαφ που περίμενε εκτός περιοχής και σουτ με τη μία, με έναν παίκτη να πέφτει πάνω του. Ο Αργεντινός κόουτς στη συγκεκριμένη άσκηση έδινε συνεχώς εντολές από μέσα θέλοντας να εκτελεστεί τόσο από τους αμυνόμενους όσο και από τους επιτιθέμενους με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια.

Όσον αφορά τις απουσίες, δεν υπήρξε κάποια διαφοροποίηση, με τον Μουκουντί να μην έχει επιστρέψει ακόμα στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Καμερουνέζος στόπερ που είχε αποκομίσει ένα πρόβλημα πριν από ακριβώς δύο εβδομάδες δεν έχει επανέλθει, ωστόσο αναμένεται να μπει και αυτός ενόψει των δύο τελευταίων αναμετρήσεων που θα κρίνουν τον τίτλο, ενώ εκτός παραμένει και ο Πισάρο.

@aekfc Did you train today? 🤔 #aekfc #aekfcseason2023_2024 ♬ [Vivaldi] Four Seasons - Winter - Excerpt from the first movement(1531685) - Icy Light
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα