ΑΕΚ: Σκέψεις για κλήση Ελίασον στην Εθνική Σουηδίας κάνει ο Τόμασον

Newsroom
Ο Νίκλας Ελίασον της ΑΕΚ

bet365

Οι εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις του Νίκλας Ελίασον με την ΑΕΚ τον έχουν φέρει κοντά στο να λάβει κλήση από τον προπονητή της Εθνικής Σουηδίας, Γιον Νταλ Τόμασον.

Με οκτώ γκολ και 12 ασίστ ο Νίκλας Ελίασον πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, με τον 28χρονο Σουηδό εξτρέμ της ΑΕΚ να τσεκάρεται από τον τεχνικό της Εθνικής Σουηδίας, Γιον Νταλ Τόμασον.

Ο πρώην θρύλος της Εθνικής Δανίας ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Σουηδίας και σε συνέντευξή του στην Aftonbladet τόνισε πως ο Ελίασον βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον.

«Πρέπει να παρατηρήσουμε τους παίκτες μας προσεκτικά και κάποιοι από αυτούς πρέπει να πάρουν ευκαιρία για να αποδείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Ο Σίμον Όλσον και ο Γκούσταβ Νίλσον είναι καλά παραδείγματα. Πάρτε επίσης για παράδειγμα τον Νίκλας Ελίασον στην ΑΕΚ, τα πάει πολύ καλά επίσης. Η δουλειά μας ως τεχνικό επιτελείο είναι να βρούμε τους παίκτες που είναι έτοιμοι γι' αυτό το επίπεδο και να τους δώσουμε την ευκαιρία», υπογράμμισε ο Τόμασον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ελίασον δεν έχει αγωνιστεί ποτέ μέχρι στιγμής με την πρώτη ομάδα της χώρας του, έχοντας ωστόσο εκπροσωπήσει τη Σουηδία σε όλες τις μικρές Εθνικές μέχρι και την Κ21.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα