ΑΕΚ: Στηρίζουν Αλμέιδα οι οπαδοί της Ένωση, επίσκεψη στο σπίτι του το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης

ΑΕΚ: Στηρίζουν Αλμέιδα οι οπαδοί της Ένωση, επίσκεψη στο σπίτι του το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης

Newsroom
ΑΛΜΕΙΔΑ

bet365

Στήριξη και αγάπη στον Ματίας Αλμέιδα έδειξαν οι οπαδοί της ΑΕΚ, με τους φιλάθλους της Ένωσης να επισκέπτονται τον Πελάδο στο σπίτι του το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης.

Την στήριξη τους στον Ματίας Αλμέιδα έδειξαν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Σχεδόν 100 μέλη της Original 21 επισκέφτηκαν τον Αργεντινό τεχνικό στο σπίτι του στη Γλυφάδα το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης δείχνοντας του με αυτόν τον τρόπο την αγάπη τους και την στήριξη τους.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ περίμεναν τον Πελάδο στην εξώπορτα του σπιτιού του και ο Αργεντινός φυσικά κατέβηκε και τους ευχαρίστησε για την στήριξη που του δείχνουν. Οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί τόνωσαν τον Αλμέιδα με εμψυχωτικά και ενωτικά λόγια ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος, ενώ του προσέφεραν δώρα και μπλούζες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ έδειξαν την στήριξη τους στον Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές του πριν από μερικά 24ωρα, εμψυχώνοντας την ομάδα τόσο κατά την αναχώρηση τους από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όσο και κατά την άφιξη τους στην Αθήνα μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα