ΑΕΚ: Πάνω από 3.000 εισιτήρια την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του Μουσείου

ΑΕΚ: Πάνω από 3.000 εισιτήρια την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του Μουσείου

Newsroom
ΑΕΚ

bet365

Περισσότερα από 3.000 εισιτήρια παραχωρήθηκαν την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του Μουσείο της ΑΕΚ, όπως ενημέρωσε η Ένωση.

Μεγάλη η ζήτηση για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η Ένωση, την πρώτη εβδομάδα του Μουσείο παραχωρήθηκαν περισσότερα από 3.000 εισιτήρια, δείγμα της μεγάλης «τρέλας» που επικρατεί στο «κιτρινόμαυρο» φίλαθλο κοινό να παρακολουθήσουν από κοντά την ιστορία του συλλόγου.

Η ΑΕΚ ενημέρωσε και για το ημερήσιο πρόγραμμα αλλά και τα ωράρια λειτουργίας των μουσείων Προσφυγικού Ελληνισμού και Ιστορίας της ΑΕΚ που θα υπάρξει μέσα στην περίοδο των εορτών.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ:

Την πρώτη εβδομάδα της λειτουργίας του συμπλήρωσε το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP ARENA και ήδη έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου. Πάνω από τρεις χιλιάδες επισκέπτες κάθε φύλου και ηλικίας έχουν περάσει τις πύλες του από τις 24 Απριλίου και σχεδόν όλοι έχουν συνδυάσει την παρουσία τους σε αυτό με επίσκεψη και στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού.

Ειδικά η Μεγάλη Εβδομάδα, λόγω των πασχαλινών διακοπών των σχολείων, αποτελεί ιδανική ευκαιρία για οικογένειες με παιδιά να επισκεφθούν τα Μουσεία και να βιώσουν μία πολύ ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική εμπειρία.

Τα ωράρια λειτουργίας των μουσείων Προσφυγικού Ελληνισμού και Ιστορίας της ΑΕΚ τροποποιούνται ως εξής τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα:

3/5 Μ. Παρασκευή 12:00-17:00

4/5 Μ. Σάββατο 10:00-15:00

5/5 Κυριακή του Πάσχα ΚΛΕΙΣΤΑ

6/5 Δευτέρα του Πάσχα ΚΛΕΙΣΤΑ

7/5 Εργατική Πρωτομαγιά ΚΛΕΙΣΤΑ

Μετά από αυτές τις ημερομηνίες θα ισχύει το καθημερινό ωράριο (10 π.μ.-6 μ.μ) όλες τις ημέρες της εβδομάδας πλην Δευτέρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα