Παναθηναϊκός: Η Θύρα 13 ανακοίνωσε συλλαλητήριο κατά του Αλαφούζου

Παναθηναϊκός: Η Θύρα 13 ανακοίνωσε συλλαλητήριο κατά του Αλαφούζου

bet365

Η Θύρα 13 με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως στις 19 Μαΐου, πριν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, θα γίνει συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Αλαφούζου.

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού, καθώς μετά τις ήττες από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον Άρη στη Λεωφόρο η ομάδα του Φατίχ Τερίμ έχασε τεράστιο έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος. Σε αυτό το πλαίσιο ο σύνδεσμος των οργανωμένων του Τριφυλλιού, συγκαλεί συλλαλητήριο κατά του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζου, στις 19 Μαΐου, την ημέρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την τελευταία αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Superleague.

Θυμίζουμε πως πριν από 16 χρόνια, στις 13 Απριλίου του 2008, οι οργανωμένοι φίλοι των Πράσινων είχαν κάνει αντίστοιχο συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως κατά της διοίκησης του Γιάννη Βαρδινογιάννη, το οποίο επί της ουσίας, ήταν και η αρχή του τέλους της εμπλοκής της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία ακολούθησε η πολυμετοχικότητα.

Η ανάρτηση της Θύρας 13:

«Δώδεκα χρόνια από την ημέρα που ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε (;) τις μετοχές της ΠΑΕ από την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Δώδεκα χρόνια χωρίς όραμα, χωρίς σχέδιο και πλάνο, χωρίς ο Παναθηναϊκός να διοικείται με Παναθηναϊκή νοοτροπία και με ένα μέλλον αμφίβολο που φαντάζει ως ίδιο και χειρότερο!

Δώδεκα χρόνια με ένα σωρό προσχήματα και δικαιολογίες, στην αρχή «για υπέρογκα χρέη που παρέλαβα», μετά «δεν έχω άλλα λεφτά να βάλω», μετά για οικονομική καταστροφή λόγω Στραματσόνι, μετά… μετά… Δώδεκα χρόνια χωρίς κατάκτηση πρωταθλήματος!!!

Δώδεκα χρόνια με αφανισμό από το "χάρτη" των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της διαχρονικά μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας. Δώδεκα χρόνια όπου ο εχθρός Μαρινάκης έγινε κάποια στιγμή ευκαιριακός σύμμαχος έως και φίλος! Δώδεκα χρόνια χωρίς την παραμικρή πρόοδο στο γηπεδικό πρόβλημα.

Δώδεκα χρόνια όπου όποιος προπονητής χτίζει μία ομάδα αξιώσεων, ξαφνικά απολύεται «νύχτα» με προσωπική «έμπνευση» του Αλαφούζου. Δώδεκα χρόνια με τον απίστευτο αυτόν τύπο που καταφερε να βεβηλώσει μέχρι και την μνήμη του Μιχάλη Φιλόπουλου μη σεβόμενος τίποτα μπροστά στο βωμό των διασυνδέσεων του.

Δώδεκα χρόνια όπου οι εκατομμύρια Παναθηναϊκοί βλέπουν το ποδοσφαιρικό τμήμα να μαραζώνει και να υποφέρει. Δώδεκα χρόνια ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ με υπογραφή Αλαφούζου. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ... Ενώνουμε τη φωνή μας. ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ Συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως, Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 15:00».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα