Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (08/05) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Ο Παναθηναϊκός που επέστρεψε στο Final Four, το συλλαλητήριο της Θύρας 13 κατά του Αλαφούζου και το ερωτηματικό του Μεντιλίμπαρ με τον Ρίτσαρντς στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Σε Final Four μετά από 12 χρόνια ο Παναθηναϊκός

Sport Day: Go home! Συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο πεδίο του Άρεως πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με σκοπό να φύγει ο Αλαφούζος από την ΠΑΕ. Ταξίδι στα αστέρια! Μετά από 12 χρόνια ο Παναθηναϊκός πηγαίνει ξανά σε Φάιναλ Φορ και με τις στροφές στο φουλ για το 7ο Ευρωπαϊκό. Μάχη για το «3». Θέλει να σιγουρευτεί για Ρίτσαρντς ο Μεντιλίμπαρ, αλλιώς θα βάλει τον Κίνι στην θέση του.

Live Sport: Βασιλιάς επτάστερος! «Αλαφούζο πούλα και εξαφανίσου». Βερολίνο μέσω Βαρκελώνης για Ολυμπιακό και συνταγή «Βίλα Παρκ».

Φως των Σπορ: Ραντεβού με την ιστορία! Τι ειπώθηκε στον Ρέντη για τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα. Με μάτι που γιαλίζει!

Κόκκινος Πρωταθλητής: Βερολίνο ακούει; Θρύλε μου απόψε κάνεις «μπαμ»...Μια αυτοί, 10 εμείς!

Συλλαλητήριο κατά Αλαφούζου από την Θύρα 13

Ώρα των Σπορ: Καλύτερη σε όλα! Η «ώρα» καταγράφει και αναλύει τις πρωτιές της ΑΕΚ, που κάνουν την διαφορά! Στα «κίτρινα» η Σακραντζίγια!

Metrosport: Νέος ΠΑΟΚ μετά τους 3 «τελικούς». Η «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου βάζει παύση στο μεταγραφικό σχεδιασμό. «Χτίζει» ψυχολογία! Με δύο νίκες ενόψει τελικού!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα