ΑΕΚ: Κατέδειξε στην ΔΕΑΒ πως ο Αλμέιδα δέχθηκε επίθεση

ΑΕΚ: Κατέδειξε στην ΔΕΑΒ πως ο Αλμέιδα δέχθηκε επίθεση

Η ΑΕΚ κατέδειξε στη ΔΕΑΒ ότι ο Αλμέιδα δέχθηκε επίθεση με τη λήξη του αγώνα

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα εκπροσωπήθηκε από τον Αλέξη Αλεξίου και την Έλλη Ρίζου στην ακρόαση στη ΔΕΑΒ για το περιστατικό της Τούμπας με την ΑΕΚ να καταδεικνύει ότι ο Αργεντινός κόουτς ήταν εκείνος που δέχθηκε επίθεση και βρέθηκε εν μέσω της έντασης που δημιουργήθηκε.

Την θέση πως ο Ματίας Αλμέιδα ήταν εκείνος που δέχθηκε επίθεση κι έτσι ξεκίνησε το περιστατικό που δημιούργησε την μετέπειτα ένταση υποστήριξε η ΑΕΚ στην ακρόαση που έγινε σήμερα από την ΔΕΑΒ έπειτα από την κλήση που απέστειλε.

Η ΑΕΚ και ο Αργεντινός προπονητής της (δεν έδωσε κατάθεση) εκπροσωπήθηκαν από την Έλλη Ρίζου και τον Αλέξη Αλεξίου ενώ το «παρών» έδωσε και ο Α' Αντιπρόεδρος της «Ένωσης», Γιώργος Κοσμάς.

Η πλευρά των «κιτρινόμαυρων» κατέδειξε, μέσω και του οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο και φωτογραφίες) που κατέθεσε, ότι ο Ματίας Αλμέιδα ήταν εκείνος που έγινε αρχικά στόχος και δέχθηκε επίθεση, μετά την λήξη του αγώνα και εν τέλει βρέθηκε εν μέσω της έντασης που μετέπειτα δημιουργήθηκε.

Ξεκαθαρίστηκε δε πως ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν γνώριζε την ιδιότητα του αστυνομικού ενώ η «Ένωση» κατέθεσε και υπόμνημα με τις θέσεις της.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα