ΠΑΣ Γιάννινα: Πρόβλημα με Νάγκι, απουσίασαν ακόμη τρεις

Newsroom
Πρόβλημα με Νάγκι στον ΠΑΣ, απουσίασαν ακόμη τρεις

bet365

Ένα νέο πρόβλημα προέκυψε στην προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο Νάγκι δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα λόγω θέματος στον προσαγωγό του.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε την προετοιμασία του για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς το Σάββατο (11/05-20:00) και είδε να προκύπτει ένα ακόμη πρόβλημα σ' αυτή. Ο τερματοφύλακας των Ηπειρωτών, Νάγκι αντιμετώπισε ενοχλήσεις τον προσαγωγό και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα.

Εκτός της σημερινής προποόνησης έμειναν τόσο ο Καραχάλιος, που ταλαιπωρείται από ίωση όσο και ο Παμλίδης, που είχε έχει τεντοντίτιδα. Από την Πέμπτη (09/05) αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και ο Τούτου, ο οποίος έκανε αποθεραπεία.

Η σημερινή προπόνηση ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα. Στο πρώτο μέρος το πρόγραμμα επικεντρώθηκε στην ταχυδύναμη, ενώ στο δεύτερο μέρος είχε παιχνίδια μικρού χώρου με υπεραριθμίες, καθώς και τακτικό παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα