ΑΕΚ: Θα πέσουν... κορμιά για μια θέση στα πλάνα του Αλμέιδα ενόψει Ολυμπιακού

ΑΕΚ: Θα πέσουν... κορμιά για μια θέση στα πλάνα του Αλμέιδα ενόψει Ολυμπιακού

Πόνσε και Πινέδα στην προπόνηση της ΑΕΚ

bet365

Η προπόνηση της Τετάρτης στα Σπάτα είχε όπως πάντα μεγάλη ένταση και επιθυμία, με τους παίκτες της ΑΕΚ να τα δίνουν όλα για να προετοιμαστούν απόλυτα για το 2/2 και την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Ο Ματίας Αλμέιδα προετοιμάζει την ΑΕΚ ενόψει του αγώνα της επόμενης Τετάρτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό για ένα και μόνο αποτέλεσμα. Τη νίκη. Ποτέ φυσικά η ομάδα του «Πελάδο» δεν παίζει για την ισοπαλία. Απλά εδώ άσχετα αν θα έχει προηγηθεί ένα βολικό «Χ» στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ή αν ακόμα και ο ένας βαθμός μπορεί να εξυπηρετεί την Ένωση στο Φάληρο, για τον Αργεντινό κόουτς υπάρχει μόνο το διπλό και αυτό φαίνεται πως έχει περάσει και στους παίκτες του.

Στην ανοικτή προπόνηση της Τετάρτης στα Σπάτα ο Αλμέιδα έδωσε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και στην ανάπτυξη, αλλά παράλληλα και στην πίεση και στο πρεσάρισμα για ανάκτηση της μπάλας, όπως και στα τελειώματα. Πολλά εκ των οποίων μάλιστα διέθεταν ακρίβεια, βρίσκοντας δίχτυα, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι η αποτελεσματικότητα των «κιτρινόμαυρων» έχει αυξηθεί σημαντικά σε σύγκριση με το πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια του προγράμματος, η ένταση και η επιθυμία υπήρχαν σε μεγάλο βαθμό και στη βασική άσκηση της προπόνησης έπεσαν... κορμιά! Αυτό φυσικά συμβαίνει στις περισσότερες προπονήσεις του Αλμέιδα. Πόσω μάλλον τώρα που κρίνεται ο τίτλος με αρκετές θέσεις ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την επόμενη εβδομάδα να είναι ανοικτές καθώς η πλειοψηφία των παικτών είναι στη διάθεση του Αργεντινού κόουτς. Για παράδειγμα είναι ένα ερώτημα αν ο Αθανασιάδης διατηρηθεί στην εστία ή αν επανέλθει ο Στάνκοβιτς. Εφόσον ο Μουκουντί μπει θα καταφέρει να πάρει θέση δίπλα στον Βίντα ή ο Κάλενς θα παραμείνει στο κέντρο της άμυνας;

Μένει επίσης να φανεί αν στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο «Πελάδο» πάει ξανά με δύο εξάρια τους Σιμάνσκι και Γιόνσον ή αν επιστρέψει κεντρικά ο Πινέδα, με τον Γκατσίνοβιτς αριστερά. Την ίδια στιγμή ο Ελίασον κοντράρεται με τον Αμραμπατ για μια θέση στα δεξιά, ενώ ενδιαφέρον συγκεντρώνει τόσο η επιλογή πίσω από τον φορ με τους Αραούχο, Τσούμπερ και Μάνταλο να είναι όλοι διαθέσιμοι, όπως και στην κορυφή μεταξύ Πόνσε και Λιβάι Γκαρσία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα