Ξανά στα πορτογαλικά πρωτοσέλιδα ο Ιωαννίδης: «Στόχος της Σπόρτινγκ ακόμα και αν παραμείνει ο Γιόκερες»

Ξανά στα πορτογαλικά πρωτοσέλιδα ο Ιωαννίδης: «Στόχος της Σπόρτινγκ ακόμα και αν παραμείνει ο Γιόκερες»

Newsroom
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

bet365

Κεντρικό πρόσωπο στα πορτογαλικά πρωτοσέλιδα για ακόμη μια φορά ο Φώτης Ιωαννίδης με την «Record» να τονίζει ότι ο φορ του Παναθηναϊκού θα είναι ο πρώτος στόχος της Σπόρτινγκ ακόμα και αν ο Βίκτορ Γιόκερες παραμείνει στη Λισαβόνα.

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία αναφορικά με το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη και το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Παρότι το μέλλον του «κανονιού» των «λιονταριών» Βίκτορ Γιόκερες, εξακολουθεί να είναι αβέβαιο, στο στρατόπεδο της Σπόρτινγκ δεν σχετίζουν τις δύο περιπτώσεις.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της «Record» στο στρατόπεδο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο συνύπαρξης των δύο επιθετικών, θέλοντας να έχουν μια άκρως ανταγωνιστική και δυνατή επιθετική γραμμή τη νέα σεζόν.

Στη Σπόρτινγκ ιδανικά θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Σουηδό επιθετικό που βγάζει μάτια φέτος και να προσθέσουν στη... φαρέτρα του Αμορίμ και τον φορ του Παναθηναίκού ενόψει της επιστροφής στους ομίλους του Champions League.

Πρόκειται για μια είδηση την οποία οι Πορτογάλοι αποκάλυψαν πρώτη φορά πριν από μερικές ημέρες, όταν η «Abola» έγραφε για το ενδεχόμενο παραμονής του Γιόκερες και μεταγραφής του Ιωαννίδη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα