Stoiximan Super League: Ο «χάρτης» της σεζόν 2024/25

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο μαθηματικός προβιβασμός της Athens Kallithea σήμανε και τη συμπλήρωση του παζλ με τις 14 ομάδες που θα συμμετάσχουν την επόμενη περίοδο στα «σαλόνια». «Εκπροσωπούνται» εννέα νομοί.

Διαμορφώθηκε σήμερα (9/5) ο «χάρτης» της Stoiximan Super League της επόμενης περιόδου, καθώς η Athens Kallithea εξασφάλισε μαθηματικά τον τίτλο στον Νότιο Ομιλο της Super League 2, που μεταφράζεται και στον προβιβασμό της στα «σαλόνια». Ετσι ακολούθησε τα βήματα του Λεβαδειακού που έπραξε κάτι ανάλογο στο Βορρά και αυτόματα πρόκειται για τα δύο clubs που θα αντικαταστήσουν την Κηφισιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα που υποβιβάστηκαν.

Τα παραπάνω θα επισημοποιηθούν μετά την επικύρωση των βαθμολογιών, όμως πλέον γνωρίζουμε τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην πρώτη κατηγορία της περιόδου 2024/25.

Κατά αλφαβητική σειρά θα είναι οι εξής: ΑΕΚ, Αρης, Αστέρας Τρίπολης, Athens Kallithea, Ατρόμητος, Βόλος, Λαμία, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ.

Ετσι ο νομός Αττικής θα «εκπροσωπηθεί» από πέντε clubs, της Θεσσαλονίκης από δύο, ενώ από έναν θα έχουν της Αρκαδίας, της Μαγνησίας, της Βοιωτίας, της Φθιώτιδας, του Ηρακλείου, της Αιτωλοακαρνανίας και των Σερρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα