ΠΑΟΚ: Η καθημερινότητα του Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ (vid)

ΠΑΟΚ: Η καθημερινότητα του Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ (vid)

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ

bet365

Δείτε πως περνάει την καθημερινότητά του ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ. To πρόγραμμα αποκατάστασης, οι προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ, η ζωή στη Θεσσαλονίκη και η ένταση την ώρα των αγώνων.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ αποφάσισε να μας βάλει στην καθημερινότητά του. Δημιούργησε ένα βίντεο, με τίτλο «Day in Life», που το «ανέβασε» στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube και εκεί μας δείχνει πολλές στιγμές εντός και εκτός γηπέδων.

Εδώ και λίγες ημέρες ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός έχει επιστρέψει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και κατά τη διάρκεια του βίντεο τον βλέπουμε να ακολουθεί το πρόγραμμα αποκατάστασής του, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και τον σοβαρό τραυματισμό που τον οδήγησε στο χειρουργείο και τον άφησε εκτός γηπέδων για σχεδόν τρεις μήνες.

Παράλληλα, ο Έκονγκ φροντίζει να δείξει στους θεατές τον τρόπο που έζησε τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ από την εξέδρα με εικόνες και στιγμές από το τελευταίο παιχνίδι των play off απέναντι στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Τέλος προσφέρει μια φανέλα του σε έναν από τους εγγεγραμμένους ακόλουθους στο κανάλι του, μέσα από τα σχόλια όπου τους καλεί να αναφέρουν ποιο κομμάτι τους άρεσε περισσότερο, ενώ το επόμενο βίντεο θα αφορά τη φιλανθρωπική του δράση στη Νιγηρία.

@Photo credits: PAOK FC
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα