Άρης: «Ελεύθερος ο Ματαρίτα» σύμφωνα με τους Κοσταρικανούς

Άρης: «Ελεύθερος ο Ματαρίτα» σύμφωνα με τους Κοσταρικανούς

Newsroom
Ο Ματαρίτα

bet365

Σύμφωνα με ανάρτηση του δημοσιογράφου Κέβιν Χιμένεθ, λύθηκε και τυπικά η συνεργασία του Άρη με τον Ρόναλντ Ματαρίτα.

Η αλήθεια είναι ότι η περίπτωση του 29χρονου αριστερού full back είναι από τις ελάχιστες που δεν εξαρτώνται από το αποτέλεσμα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς είναι εκτός ομάδας από το περασμένο φθινόπωρο και γενικώς δεν υπολογίζεται από τον Άκη Μάντζιο. Εξάλλου, η συνεργασία μεταξύ των δύο ανδρών δεν κύλησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθότι ο έμπειρος τεχνικός είχε πολλά παράπονα από τον τρόπο δουλειάς και τη γενικότερη συμπεριφορά του παίκτη στην ομάδα.

Καθόλου τυχαία, είναι ο μοναδικός που μετά από εκείνον τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη, δεν ξαναπήρε λεπτό συμμετοχής. Στην πραγματικότητα ήταν μεταξύ κερκίδας και… Κόστα Ρίκα. Γι’ αυτό εξάλλου η απόφαση τερματισμού της συνεργασίας ήταν ειλημμένη από τα τέλη του περασμένου χρόνου και μάλιστα επιδιώχθηκε η παραχώρησή του σε άλλη ομάδα αλλά ο Ματαρίτα δεν βρήκε την πρόταση που αναζητούσε.

Για να φτάσουμε στο σήμερα όπου σύμφωνα με post του δημοσιογράφου Κέβιν Χιμένεθ, ο παίκτης είναι ελεύθερος από τον Άρη. Πρόσφατα ο Ρόναλντ Ματαρίτα είπε ότι αυτή η συνεργασία θα λυθεί στα δικαστήρια και μένει να φανεί αν βρέθηκε η χρυσή τομή πριν οι δύο πλευρές ακολουθήσουν τη νομική οδό. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση από τον Άρη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα