Γεωργουλόπουλος: «Είμαστε στεναχωρημένοι με τον υποβιβασμό, πρέπει να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε»

Newsroom
Ο Γεωργουλόπουλος

bet365

Ο υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Γεωργουλόπουλος δεν έκρυψε την στεναχώρια που υπάρχει σε όλους τους Ηπειρώτες για τον υποβιβασμό, αναφέροντας πως η ομάδα πρέπει να επιστρέψει σύντομα εκεί που ανήκει.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας υποβιβαστεί και μαθηματικά, δεν μπόρεσε να κλείσει με νίκη την χρονιά, καθώς παρότι προηγήθηκε του Βόλου, είδε τους αντιπάλους να ιοφαρίζουν στο 89'. Μετά το τέλος του αγώνα ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Γεωργουόπουλος μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Είναι μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας, είμαστε στεναχωρημένοι για τον υποβιβασμό. Πρέπει ο καθένας να αναλογιστεί τις ευθύνες του και να προσπαθήσουμε την επόμενη σεζόν να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε. Ο ΠΑΣ ανήκει στην Super League, όλη η Ελλάδα είναι στεναχωρημένη γι' αυτό αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε.

Υπήρξαν πολλά ματς που μπορούσαμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, δυστυχώς πληρώσαμε όλα τα λάθη μας. Δεν πήγε τίποτα καλά για εμάς φέτος, εμείς θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσουμε το κλίμα. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μία βάση με παιδιά δικά μας, που έχουν γαλουχηθεί με τον ΠΑΣ».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα