Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ο Σένκεφελντ, συνέχισε το ατομικό ο Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ο Σένκεφελντ, συνέχισε το ατομικό ο Ιωαννίδης

Μέρος της προπόνησης ο Σένκεφελντ, συνέχισε το ατομικό ο Ιωαννίδης

bet365

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έβγαλε μέρος του ομαδικού προγράμματος, ο Ιωαννίδης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Βέρμπιτς απουσίασε λόγω ίωσης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ είδε τον Μπαρτ Σένκεφελντ να βγάζει ένα μέρος του προγράμματος, μετά τις ενοχλήσεις που αντιμετώπισε στον τέντονα της επιγονατίδας του.

Εκτός παρέμεινε ο Φώτης Ιωαννίδης, που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει με την θλάση που είχε υποστεί στους πλάγιους κοιλιακούς του. Ωστόσο πλέον διαφαίνεται κίνδυνος σχετικά με την συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (15/05-20:00) για την 9η αγωνιστική των Play Off, αφού πλέον έχουν μείνει δύο προπονήσεις και οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας ενώ το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος το αφίερωσαν στα τελειώματα.

Από την σημερινή προπόνηση απουσίασε και ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς ελέω ίωσης ενώ το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα