ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Αυτό πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο… (vid)

Ο Κώστας Τζολάκης με τον μικρό Γιάννη έξω από την Τούμπα

bet365

Το Gazzetta κατέγραψε την πολύ όμορφη στιγμή έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Τζολάκη και τον μικρό Γιάννη Παπαστεφανάκη.

Είναι από τις ωραίες στιγμές που «γεννάει» το ποδόσφαιρο ακόμα και σε βραδιές, όπως η χθεσινή, που μια ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, έχασε τις περισσότερες ελπίδες της για το πρωτάθλημα.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-0, βγήκε από τα αποδυτήρια της Τούμπας και πήγε κατευθείαν να συναντήσει τον μικρό Γιάννη Παπαστεφανάκη, ο οποίος είχε φροντίσει να ζητήσει να τον δει από κοντά, διότι τον θαυμάζει αλλά και λόγω της κοινής καταγωγής των δύο από την Κρήτη.

Το τετ α τετ έγινε με τον Γιάννη (ο μικρός δεν χάνει ματς του ΠΑΟΚ...) να παίρνει ως δώρο τη φανέλα του Έλληνα τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και στην ολιγόλεπτη κουβέντα που είχε με τον Κρητικό γκολκίπερ του ευχήθηκε, μέσα από την αγνή ψυχή του να κατακτήσουν UEFA Conference League: «Μακάρι να το πάρετε», του είπε!

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης δεν μας εξέπληξε με την κίνησή του. Απλώς απέδειξε ότι δεν είναι τυχαίο εδώ που βρίσκεται και γιατί μπορεί να αποτελεί παράδειγμα για τους νεότερους.

Στην τελική, αυτό πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα