Ρέτσος: Δεν παίζει στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ λόγω καρτών

Newsroom
Ρέτσος

bet365

Ο Παναγιώτης Ρέτσος δεν παίζει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Τετάρτη (15,5, 20.00) λόγω των καρτών που συμπλήρωσε στο ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης με σκοπό τη νίκη ώστε να κλείσει τη χρονιά όσο καλύτερα και όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία.

Οι ερυθρόλευκοι, ωστόσο, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Παναγιώτη Ρέτσο ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες. Συγκεκριμενα, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ και έτσι τίθεται εκτός μάχης απέναντι στην Ενωση. Συγκεκριμένα, διαμαρτυρήθηκε στο 89' και έτσι θέτει τον εαυτό του εκτός των πλάνων του Μεντιλίμπαρ για το ματς της προσεχούς Τετάρτης.

Μένει να δούμε, αν ο Βάσκος κόουτς επιλέξει τον Ντόι για παρτενέρ του Κάρμο στο κέντρο της άμυνας, ενώ στο όριο των καρτών είναι ο Τσικίνιο αλλά κι ο Πορτογάλος στόπερ που είναι δανεικός από την Πόρτο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα