ΠΑΟΚ: Έξι παίκτες στο όριο καρτών

ΠΑΟΚ: Έξι παίκτες στο όριο καρτών

Newsroom
Σβαμπ, Ντεσπόντοφ

bet365

Όχι ένας και δύο, αλλά έξι είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στο όριο των καρτών και αν δεν προσέξουν στο ματς με τον Παναθηναϊκό κινδυνεύουν να χάσουν την αναμέτρηση με τον Άρη.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού και παρέμεινε στο κυνήγι της ΑΕΚ και του τίτλου. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη και θα παίξουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την τελευταία αγωνιστική θέλοντας το δύο στα δύο νίκες, αλλά και απώλεια της Ένωσης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης ή στο εντός έδρας παιχνίδι με την Λαμία.

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την κίτρινη δέχθηκαν οι Σβαμπ, Ντεσπόντοφ και Τόμας και βρίσκονται στο όριο των καρτών, μαζί με τους Μπάμπα, Ότο και Κουλιεράκη. Οι έξι αυτοί ποδοσφαιριστές θα πρέπει να προσέξουν στο μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης, καθώς αν δεχθούν ακόμα μία θα μείνουν εκτός από το παιχνίδι με τον Άρη που μπορεί να κρίνει και το πρωτάθλημα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα