Ολυμπιακός: Η Νάπολι έχει στα... ραντάρ της τον Μουζακίτη σύμφωνα με τους Ιταλούς

ελλαδα

bet365

Τα ιταλικά ΜΜΕ τονίζουν πως η Νάπολι έχει βάλει στα... ραντάρ του τον Χρήστο Μουζακίτη του Ολυμπιακού καθώς εντυπωσίασε στο UEFA Youth League.

Τα «μωρά» του Ολυμπιακού τρέλαναν την Ελλάδα και την Ευρώπη καθώς κατέκτησαν το UEFA Youth League και έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που γίνεται Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ποδόσφαιρο.

Όπως είναι λογικό, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές από αυτή τη... φουρνιά έχουν προστεθεί στα μπλοκάκια αρκετών ομάδων της Ευρώπης και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Χρήστος Μουζακίτης.

Ο 17χρονος χαφ ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 6 γκολ σε 8 ματς στη διοργάνωση και γενικώς ήταν εκ των πρωταγωνιστών των Πειραιωτών στην πορεία για τον τίτλο.

Σύμφωνα με το «areanapoli», ο ταλαντούχος μέσος βρίσκεται στα... ραντάρ της Νάπολι, η οποία παρακολουθεί την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή, καθώς εκτός από το UEFA Youth League, έχει παίξει και 15 παιχνίδια με τη Β' ομάδα στη Super League 2.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα