Τα Derby Stories του Κώστα Νικολακόπουλου: «Εκανε fair play στο 6-0 με την ΑΕΚ ο Βαλβέρδε» (vid)

Newsroom
Νικολακόπουλος

bet365

Από την εξάρα με Βαλβέρδε μέχρι τα δύο περσινά παιχνίδια στο Φάληρο, ο Κώστας Νικολακόπουλος στέκεται σε ευχάριστες και δυσάρεστες αναμνήσεις του από τα ντέρμπι του Ολυμπιακού, ως γηπεδούχου, με την ΑΕΚ.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος θυμάται στα Derby Stories του Gazzetta τρία σημαντικά ματς για τον Ολυμπιακό με την ΑΕΚ στο ΚαραΪσκάκης. Η 6άρα και το fair play του Βαλβέρδε σε ματς που τέτοιο σκορ είχαμε να δούμε πριν τον πόλεμο.

Επίσης στέκεται στις δύο τελευταίες νίκες της Ενωσης στο Φάληρο όπου τόσο αισχρές διαιτησίες σε ντέρμπι δεν μπορεί να θυμηθεί.

Συγκεκριμένα, σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος:

«Ολυμπιακός-ΑΕΚ, Καραϊσκάκη. Το πρώτο που έρχεται στο μυαλό μας είναι ότι πολλά παιχνίδια είναι κατηφόρα στο Καραϊσκάκη για την ΑΕΚ. Το πιο μεγάλο, 2011, Βαλβέρδε, Ολυμπιακός-ΑΕΚ 6-0. Σε ντέρμπι δεν υπάρχουν τέτοια σκορ, προπολεμικά μόνο είχαμε τέτοια αποτελέσματα. 2-0 στο 10, 3-0 στο 20', άλλα τρία γκολ από το 60' ως το 70' κι ο Βαλβέρδε αρχίζει και βγάζει Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Μιραλάς. Εκανε fair play ξεκάθαρα. Σου λέει "μεγάλη ομάδα, μη το πάμε παραπάνω". Δεν ξέρω πόσο θα πήγαινε αν το άφηνε ο Βαλβέρδε.

Ασχημα από Ολυμπιακός-ΑΕΚ, μπορώ να θυμηθώ το 2023, τα δύο παιχνίδια που έχασε ο Ολυμπιακό 3-1 και 2-1 τη φετινή σεζόν. Οι πιο αισχρές διαιτησίες που μπορώ να θυμηθώ σε ντέρμπι, με τον Ιταλό τον Μάσα και έναν Σλοβάκο, απίθανο. Επειδή και εγώ κατοικώ στην Ιερουσαλήμ, κι η ΑΕΚ έχει νιώσει αυτά που έχει υποστεί ο Ολυμπιακός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή τα είχε υποστεί η ΑΕΚ τώρα που τα υφίσταται ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να τα βλέπουμε, είναι σαν να μπαίνουν στο σπίτι του δύο φορές συνεχόμενα και να σε κλέβουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα