Λαμία - Άρης: Ασίστ ο Τσιλούλης, 2-0 ο Μάλτσι μετά από παρέμβαση VAR (vid)

Λαμια

bet365

Ο Σωτήρης Τσιλούλης έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Άρη και ο Μάλτσι εξ επαφής έκανε το 2-0 για τη Λαμία λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.

Η Λαμία πήγε με προβάδισμα δυο γκολ στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με τον Άρη στο «Αθανάσιος Διάκος» για την 9η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Superleague. Στο 43ο λεπτό ο δημιουργός του γκολ του Τζανετόπουλου, Σλιβκα, έβγαλε φανταστική κάθετη μπαλιά, ο Τσιλούλης έφυγε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας, γύρισε την μπάλα και ο Μάλτσι πλάσαρε σε κενή εστία για το 2-0.

Το γκολ σε πρώτο χρόνο ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Έλληνα εξτρέμ που είναι «κλεισμένος» στην ΑΕΚ, όμως έπειτα από παρέμβαση του VAR μέτρησε κανονικά. O Μάλτσι την τρέχουσα σεζόν έχει βρει δίχτυα πέντε φορές σε 23 εμφανίσεις. Από την πλευρά του ο Τσιλούλης έχει τρεις ασίστ σε 31 συμμετοχές, ενώ έχει πετύχει και πέντε γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα