Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (16/05) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Ο πρωτοπόρος πλέον ΠΑΟΚ που πάει για πρωτάθλημα και η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Πρώτος και μια ανάσα από τον τίτλο ο ΠΑΟΚ, έριξε την ΑΕΚ ο ψυχωμένος Ολυμπιακός

Sport Day: Μάγκας! Εμφάνιση αντάξια του τεράστιου μεγέθους του από τον Ολυμπιακό, που παίζοντας για την ιστορία του, την υπερηφάνεια του και τον συγκινητικό του λαό, έκοψε τα φτερά της ΑΕΚ!

Live Sport: Έχω κούπα μες' το μυαλό! Τρομερή εμφάνιση από την αρμάδα του Λουτσέσκου που καθάρισε το ματς με τις αλλαγές του! Ο Κωνσταντέλιας πρόσφερε το 1-0 στον Τάισον, ο Σαμάτα κέρδισε το πέναλτι, ο ασύλληπτος Ζίβκοβιτς έβαλε δύο «τεμάχια», ο μεγάλος Βιεϊρίνια σκόραρε γκολ ζωής και αποθεώθηκε! Ο Τερίμ... κατάντησε 4ο και καταϊδρωμένο τον Παναθηναϊκό.

Φως των Σπορ: Θρύλος τελικού! Όπως θα παίξει για να σηκώσει την Ευρωκούπα, ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια με 2-0 την ΑΕΚ και την άφησε ξερή! Εκτελεστής Όρτα! Τρομερή εμφάνιση του Πορτογάλου που έβαλε δύο γκολ και έγινε Ρέαμπτσιουκ!

Κόκκινος Πρωταθλητής: Τρελό πάρτι! Ευρωπαίος, κυρίαρχος και καταιγιστικός! Με δύο γκολάρες του Όρτα πήρε την άνετη νίκη και τους έβαλε στη θέση τους! Να μην μας ξεχάσετε, καθαρίστε μας τώρα το γήπεδο, έχουμε μια δουλειά στις 29!

Ώρα των Σπορ: Ναυάγιο... Την πιο τραγική εμφάνιση της διετίας έκανε η ΑΕΚ στο πιο σημαντικό ντέρμπι της σεζόν που ηττήθηκε δίκαια από έναν αντίπαλο που δεν ήταν απλά πιο φρέσκος, αλλά και πιο ψυχωμένος. Η ΑΕΚ έκανε όλων των ειδών τα δώρα για να χάσει τον φετινό τίτλο και τώρα ποντάρει στο να μην νικήσει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Άρη.

Metrosport: Δεν μπορούν να περιμένουν! Ο ΠΑΟΚ σκόρπισε και τον Παναθηναϊκό και θέλει να φορέσει το στέμμα του πρωταθλητή στο Κλεάνθης Βικελίδης! Τρελό πανηγύρι στην Τούμπα που ήταν και πάλι φανταστική σε όλο το ματς!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα