Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πρώτο «όχι» στην Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη

Πρώτο «όχι» του Παναθηναϊκού σε πρόταση της Σπόρτινγκ

bet365

Σύμφωνα με το πορτογαλικό δημοσίευμα, η Σπόρτινγκ έκανε την πρώτη της προσφορά στον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη, η οποία έφτανε τα 12 εκατ. ευρώ, αλλά πήρε αρνητική απάντηση.

Η «ojogo» αποκάλυψε πως η Σπόρτινγκ Λισαβώνας κατέθεσε την πρώτη της πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη, όμως τα 12 εκατ. ευρώ που έβαλε στο τραπέζι δεν ικανοποίησαν σε καμία περίπτωση την διοίκηση των «πρασίνων».

Φυσικά, τα «λιοντάρια» της Λισαβώνας αναμένεται σύντονα να επανέλθουν με νέα πρόταση, αφού επιθυμούν διακαώς να εντάξουν στο δυναμικό τον Έλληνα επιθετικό, που διανύει μία τρομερή σεζόν με την φανέλα του «τριφυλλιού». Στην κίνηση αυτή δεν παίζει ρόλο η πώληση του βασικού τους επιθετικού, Βίκτορ Γιόκερες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό, οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού για τον 24χρονο φορ και αρχηγό της ομάδας φτάνουν στα 20-25 εκατ. ευρώ, επομένως υπάρχει μεγάλη διαφορά για να καλυφθεί.

Για τον ίδιο τον Ιωαννίδη σημείωνει πως αισθάνεται πολύ καλά στην ομάδα, έχει στα χέρια του μία πρόταση ανανέωσης, αλλά δεν «ξεκόβει» την πιθανότητα να μετακινηθεί στο εξωτερικό το προσεχές καλοκαίρι, ειδικά για μία ομάδα που θα παίζει στο Champions League.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίζονται και οι Πορτογάλοι θέλουν να προσπαθήσουν να πετύχουν όσο το δυνατόν πιο λογική τιμή για τον Ιωαννίδη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα