Ολυμπιακός: Έτσι προετοίμασε τον Αποστολόπουλο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Μεντιλίμπαρ (vids)

Ο Αποστολόπουλος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

bet365

Ο Σερραίος αριστερός μπακ πέρασε από το απαιτούμενο στάδιο της προετοιμασίας υπό τον κόουτς Μεντιλίμπαρ σε πνευματικό και αγωνιστικό επίπεδο πριν χριστεί βασικός με την ΑΕΚ.

Γεννημένος το 2002 ο Απόστολος Αποστολόπουλος βρέθηκε από τη Super League 2 στο να παίζει μόλις το 2ο ματς του με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού στον ιστορικό 2ο ημιτελικό του Conference League με την Αστον Βίλα και αυτά τα 17 λεπτά ήταν τα πιο σπουδαία που έζησε ποτέ με τη φανέλα των Πειραιωτών. Πρόκειται για ένα παιδί με καταβολές από την πατρίδα του Τσιμίκα, από τις Σέρρες.

Ο κοκκινομάλης Αποστολόπουλος ήρθε στην Ακαδημία του Ολυμπιακού από τον Πανσερραϊκό το 2020 και με τη Β' ομάδα του πειραϊκού συλλόγου έχει 73 αγώνες με 2 τέρματα. Πριν από το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ όπου χρίστηκε για πρώτη του φορά ever βασικός στον Ολυμπιακό ως αριστερός μπακ και μάλιστα σε ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Μεντιλίμπαρ δούλεψε και ξεχωριστά με τον Αποστολόπουλο.

«Μου είπε να είμαι ο εαυτός μου (εννοώντας τον κόουτς Μεντιλίμπαρ)», σχολίασε σχετικά ο αριστερός μπακ στις δηλώσεις του μετά το Ολυμπιακός - ΑΕΚ (2-0) που προέρχεται από τη β' ομάδα. Η φυσική του θέση βέβαια είναι αυτή του αριστερού μπακ (άλλο εάν τον χρησιμοποιούσαν και ως στόπερ στη β' ομάδα του Ολυμπιακού). Ο «Μέντι» προετοίμασε ψυχολογικά και πνευματικά τον Αποστολόπουλο ενώ του έδειξε παράλληλα το πώς να κινείται στον χώρο και γενικότερα το πλαίσιο στο οποίο να λειτουργεί. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που είδαμε στο γήπεδο. Ένας αριστερός μπακ με τσαγανό, πάθος, τρεξίματα και μεγάλη προσπάθεια έχοντας παίκτες στην πλευρά του τον Ελίασον.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα