Παναθηναϊκός: Επίσημη η επιστροφή του Χρήστου Κόντη

Παναθηναϊκός: Επίσημη η επιστροφή του Χρήστου Κόντη

Επίσημη η επιστροφή του Χρήστου Κόντη στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επιστροφή του Χρήστου Κόντη στο «τριφύλλι», ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του την πρόσληψη του Χρήστου Κόντη και την επιστροφή του στην «πράσινη» οικογένεια, για την οποία σας είχε ήδη ενημερώσει το Gazzetta από τα ξημερώματα, λίγους μήνες αφότου είχε αποχωρήσει από κείνη μαζί με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στο προπονητικό τιμ του οποίου αποτελούσε βασικό στέλεχος.

Ο Έλληνας προπονητής εργάστηκε στον Βόλο τους τελευταίους μήνες της σεζόν πετυχαίνοντας μία πολύ δύσκολη παραμονή στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου για την ομάδα της Μαγνησίας. Στο «τριφύλλι» θα φέρει μαζί το ως βοηθό του τον Αλέξανδρο Τζιόλη και τον Ευθύμη Κυπριανού ως προπονητή φυσικής κατάστασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Κόντη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Χρήστος Κόντης γεννήθηκε στις 13 Μαΐου 1975 στην Αθήνα. Η ποδοσφαιρική ενασχόληση του ξεκίνησε στον Εθνικό, συνεχίστηκε σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ολοκληρώθηκε στην Κύπρο στον ΑΠΟΕΛ.

Σε ηλικία 36 ετών έγινε βοηθός προπονητή στον ΑΠΟΕΛ, ως άμεσος συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Έμεινε μαζί του και στον επόμενο σταθμό, στην Αλ Νασρ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Τη σεζόν 2017-18 προσλήφθηκε ως βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό και στο φινάλε εκείνης της περιόδου ανέλαβε πρώτος προπονητής για ενάμισι μήνα.

Δούλεψε ως πρώτος προπονητής ξανά το 2019 για την Χατά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου και παρέμεινε για ένα χρόνο.

Τον Ιούνιο του 2021 ήρθε στον Παναθηναϊκό ως πρώτος βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, παραμένοντας έως το τέλος Δεκεμβρίου του 2023. Τον Φεβρουάριο του 2024 ανέλαβε την ομάδα του Βόλου, η οποία βρίσκονταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και εν τέλει έχοντας πολύ καλή παρουσία στα play out, διατηρήθηκε στη Super League.

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο ξανά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα