Θέλω να βλέπω μπάλα: Αll in με... θρίλερ

Newsroom
O Άρης
Μέρα με την αγωνία στα ύψη, καθώς ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ την Λαμία και ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Θέλω να βλέπω μπάλα με γκολ ανατροπής» αναφέρει το τραγούδι στο νέο τηλεοπτικό σποτ της Novibet, το οποίο έχει γίνει ήδη... σύνθημα στα χείλη του κόσμου, σε μια από τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση.

100% Επιστροφή Χρημάτων στην πρώτη σου κατάθεση με Aircash στη Novibet!

ΑΕΚ - Λαμία (19/5, 20:00): Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό και πλέον το πρωτάθλημα δεν είναι στα χέρια της. Η ομάδα του Αλμέιδα όμως έχει το εντός έδρας ματς κόντρα στη Λαμία το οποίο θέλει να πάρει πάση θυσία και να περιμένει στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στην έδρα του Άρη. Η ΑΕΚ θα μπει δυνατά στο ματς και θα πιέσει για να ανοίξει το σκορ νωρίς, βάζοντας άγχος και στην ομάδα του Λουτσέσκου. Έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά και το Over 3.5 στο 1.64 αποτελεί καλή επιλογή.

Άρης - ΠΑΟΚ (19/5, 20:00): Ο ΠΑΟΚ ξέρει πως με νίκη παίρνει το πρωτάθλημα. Σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας από τον Άρη, το πρωτάθλημα θα καταλήξει στην ΑΕΚ (αν εκείνη κερδίσει τη Λαμία. Ματς με πολλές ιδιαιτερότητες. Η ομάδα του Μάντζιου δεν έχει χάσει φέτος από την αντίστοιχη του Λουτσέσκου. Ο Άρης μπορεί βαθμολογικά να είναι αδιάφορος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλει να επιτρέψει στον συμπολίτη να πανηγυρίσει πρωτάθλημα μέσα στο Βικελίδης. Πολύ σκληρό ματς αναμένεται με πολλές μονομαχίες, αφού και ο ΠΑΟΚ θα παίξει το ματς της ζωής του. Το Οver 7.5 κάρτες στο 2.20 αποτελεί καλή επιλογή στη Novibet.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (19/5, 20:00): Ο Παναθηναϊκός γνώρισε τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική. Ντέρμπι στη Λεωφόρο που θα κρίνει ποιος θα βγει τρίτος, δηλαδή ποιος θα εξασφαλίσει από τώρα το ευρωπαϊκό εισιτήριο (αφού μένει και ο τελικός Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Άρης). Οι Πειραιώτες δείχνουν σε πολύ καλύτερη κατάσταση, ενώ οι πράσινοι πλέον πορεύονται χωρις Τερίμ και με 3 σερί ήττες. Οι δύο ομάδες πάντως έχουν τα κενά τους στον αμυντικό τομέα και έτσι το Goal/Gοal στο 1.73 αποτελεί πολύ καλή επιλογή.

Advertorial

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα