Ολυμπιακός: Ενδεκάδα για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό με Ρίτσαρντς και Καρβάλιο

Ολυμπιακός: Ενδεκάδα για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό με Ρίτσαρντς και Καρβάλιο

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επέλεξε 11άδα όπου έχει βασικό τον Ρίτσαρντς στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού και στο κέντρο τον Καρβάλιο.

Ενδεκάδα με αλλαγές επεφύλαξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Ο Ισπανός τεχνικός ξεκινά με βασικό τον Ρίτσαρντς στο αριστερό άκρο της άμυνάς του αλλά και τον Καρβάλιο στον άξονα. Ο σχηματισμός του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της Λεωφόρου: Τζολάκης - Ρίτσαρντς, Κάρμο, Ρέτσος και Ροντινέι - Ορτα, Εσε και Καρβάλιο - Φορτούνης, Ποντένσε και Ελ Καμπί.

Εκτός λόγω καρτών είναι ο Τσικίνιο, όπως off έχει μείνει και ο Ορτέγα. Ο πάγκος του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ιμπόρα, Ζέλσον, Ελ Αραμπί, Κίνι, Μασούρας, Γιόβετιτς, Αμπι και Ντόι.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό από την Stoiximan! / Our line-up for today’s match against Panathinaikos is powered by @Stoiximan! 🔴⚪️#Olympiacos #PAOOLY #slgr #Stoiximan pic.twitter.com/HoWjN0upTD

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα