ΠΑΟΚ: Η Τούμπα γεμίζει για την απονομή στους πρωταθλητές

ΠΑΟΚ: Η Τούμπα γεμίζει για την απονομή στους πρωταθλητές

Newsroom
ΠΑΟΚ

bet365

Κατάμεστη αναμένεται να είναι η Τούμπα στην απονομή του πρωταθλήματος με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μπαίνει στο γήπεδο περιμένοντας να ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές.

Απίστευτες στιγμές που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει διαδραματίστηκαν την τελευταία αγωνιστική με το πρωτάθλημα να κάνει την πορεία, Τούμπα-OPAP Arena και πάλι Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Άρη με 2-1 και έκανε δικό του το 4ο πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα που πανηγυρίστηκε όπως του άξιζε στα αποδυτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης» και θα πανηγυριστεί ακόμα περισσότερο στη Τούμπα όπου και θα γίνει η απονομή.

Ο κόσμος του «δικεφάλου του βορρά» που ήταν από νωρίς έξω από το γήπεδο στήνοντας το δικό του πάρτι στα τέρματα των Τόμας και Τάισον. Με το που τελείωσε όλοι άρχισαν να παίρνουν τις θέσεις τους στη Τούμπα περιμένοντας την απονομή ενός πρωταθλήματος που κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα