Γιώργος Σαββίδης: «Αυτό το πρωτάθλημα είναι για τον πατέρα μου και μόνο!»

Γιώργος Σαββίδης: «Αυτό το πρωτάθλημα είναι για τον πατέρα μου και μόνο!»

Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης

bet365

Ο Γιώργος Σαββίδης πήγε στην Τούμπα για τη φιέστα του πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ και στο μοναδικό του σχόλιο τόνισε πως αυτή η επιτυχία είναι για τον πατέρα του, Ιβάν Σαββίδη.

O ΠΑΟΚ θριάμβευσε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς επικράτησε του Άρη με 2-1 και με την τέταρτη διαδοχική του νίκη σε ντέρμπι κατέκτησε το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Ο γιος του μεγαλομετόχους της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας όπου θα πραγματοποιηθεί η φιέστα, μαζί με τον αδέλφο του Νίκο και αφιέρωσε το τρόπαιο στον πατέρα του.

«Αυτό το πρωτάθλημα είναι για τον πατέρα μου και μόνο», ήταν το λακωνικό σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη στους δημοσιογράφους πριν μπει στο γήπεδο για να απολαύσει τη βραδιά.

Αυτό είναι το δεύτερο πρωτάθλημα που κατακτάει ο ΠΑΟΚ επί ημερών της οικογένειας Σαββίδης, ενώ σε αυτό το διάστημα οι Θεσσαλονικείς έχουν κατακτήσει και τέσσερα Κύπελλα Ελλάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα