ΠΑΟΚ πρωτάθλημα: Οι παίκτες σήκωσαν στα χέρια τον Λουτσέσκου (vids)

ΠΑΟΚ πρωτάθλημα: Οι παίκτες σήκωσαν στα χέρια τον Λουτσέσκου (vids)

Newsroom
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου

bet365

Στον αέρα της Τούμπας σήκωσαν τον Ραζβάν Λουτέσκου, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να δείχνει να απολαμβάνει αυτό το πρωτάθλημα περισσότερο από κάθε τίτλο που πήρε με τον «δικέφαλο του βορρά».

Ο ΠΑΟΚ περνώντας από το «Βικελίδης» με νίκη με 2-1 επί του Άρη κατέκτησε το πρωτάθλημα. Το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και 2ο τα τελευταία πέντε χρόνια. Ένα πρωτάθλημα που γιορτάστηκε όπως του άξιζε μέσα στη Τούμπα όπου και έγινε και η απονομή. Όλοι οι παίκτες αποθεώθηκαν από τον κόσμο, ενώ ξεχωριστή ήταν και η αποθέωση στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος αρχιτέκτονας της μεγάλης αυτής επιτυχίας όχι απλά άκουσε όλο τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του, αλλά είδε και τους παίκτες του να τον σηκώνουν στα χέρια. Ο ίδιος πάντως ζούσε την κάθε στιγμή και έδειχνε να το χαίρεται περισσότερο από κάθε άλλον τίτλο που πήρε με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα όταν έφτασε στο σημείο της απονομής έκανε τον σταυρό του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα